Saturday, March 26, 2011

suprise dari dia!

hari jumaat ada appointment dengan bank. sign agreement urusan yang satu tu. haruslah pergi bersama incik tunang. balik dari bank dia nak pinjam kereta. agaknya mungkin bawak pergi car wash kot. sebab selalunya bab penjagaan kereta or kebersihan aku tak pernah amik tahu. teruknyaa kan hehe.

pukul 6ptg dia hantar kereta. aku pulak OT sampai malam. suruh dia balik dulu. berapa minit lepas dia msg tu suruh tgk barang dalam kereta. aku pon ok laaa. dah nak balik nanti baru boleh tengok sebab bz kerja.

aku keluar opis pukul 8malam. dah gelap kann. masuk kereta bukak lampu tengok ada note kat stereng. note tu berbunyi "sayang, jgn lupa cek barang sebelah seat kat bawah ye.." apakah?

aku pun tertonggek laa carik barang dia cakap tu. rupanya ada benda lahh. suprise ok. tetiba pulak. aku tunggu sampai rumah baru bukak. ni lah benda yang aku dapat.


hahaha aku memang terkejut ok. sebab aku baru plan dapat gaji bulan ni memang aku nak beli henpon baru sebab henpon sony ericson c902 tu dah hancoq asyik jatuh je kerjanya. tsk terharu. terima kasih la incik tunang sebab tak membazirkan duit saya tapi anda membazirkan duit anda untuk saya. oh terima kasihhhh hehehe.


walaupon henpon ni tak secanggih blackberry takpe saya tak kisah. kalau pakai henpon mahai2 pon saya tak reti nak jaga elok2. oh comei la henpon ni. janji dapat bercakap ngan sms sudahhhh. kamera dia je tak besh gila. sony ericson gak besh!. opss orang bagi banyak songeh pulak :P

saya sangat hargai lah. tq so much dear!

Monday, March 21, 2011

dah pilih photographer?

salam peeps! ini adalah 1st entry ku di blog baru ni. sebelum ni asyik buntu sorang2 je kalau pikir masalah kawin. nak cerita dengan partner pun masalah gak. sebab kaum lelaki ni bukan kisah sangat perihal2 nak pilih vendor kawin nanti. dorang sangat lah tak kisah. memana pon takpeee. itu yang aku hangin kekadang. hihi

 apa yang penting kepuasan ye dak? tapi sebenarnya yang paling penting sekarang ialah bajet. kalau boleh taknak membazir tapi nak yang besh2 je? mana mau dapatnyaaa kan.

sekarang dok survey photographer area utara. rasanya dah banyak kali survey. tapi masih gundah gulana tak tau nak pilih yang mana. tapi jumpa jugak la satu website yang gabungkan 20 photographer dalam satu website. memang menyenangkan kerja b2b area utara lah kan.

website nya  Northern Photographer  

sila klik url di atas.

kalau sesiapa yang tahu lagi website photographer area utara mintak tolong share boleh? maceh!