Monday, March 21, 2011

dah pilih photographer?

salam peeps! ini adalah 1st entry ku di blog baru ni. sebelum ni asyik buntu sorang2 je kalau pikir masalah kawin. nak cerita dengan partner pun masalah gak. sebab kaum lelaki ni bukan kisah sangat perihal2 nak pilih vendor kawin nanti. dorang sangat lah tak kisah. memana pon takpeee. itu yang aku hangin kekadang. hihi

 apa yang penting kepuasan ye dak? tapi sebenarnya yang paling penting sekarang ialah bajet. kalau boleh taknak membazir tapi nak yang besh2 je? mana mau dapatnyaaa kan.

sekarang dok survey photographer area utara. rasanya dah banyak kali survey. tapi masih gundah gulana tak tau nak pilih yang mana. tapi jumpa jugak la satu website yang gabungkan 20 photographer dalam satu website. memang menyenangkan kerja b2b area utara lah kan.

website nya  Northern Photographer  

sila klik url di atas.

kalau sesiapa yang tahu lagi website photographer area utara mintak tolong share boleh? maceh!

4 comments:

Reen Tart Nenas said...

owh baru nak recommend. tp b2b utara la plak... hehehe nanti jgn lupa jumpa OP tersebut, utk tgh art work mereka k :)

lind said...

haa utara la plak. masalah sikit dengan utara ni haha. ekceli nak sangat ur OP tu si acaii tu. he's my old fren (on blog) tapi malangnya terlambatt booking laa. dia dah tak available. rasa macam nangis hahaha. nak carik OP yg lebih kurang mcm acai laa.

Zariza said...

ermm,.utara..kat mana ye? sy try tgk hasil keje OP sy? not bad..;)

MiEzA said...

pilihla OP saya.. sangat best dia.. gbr pon cantik.. :-)