Saturday, March 26, 2011

suprise dari dia!

hari jumaat ada appointment dengan bank. sign agreement urusan yang satu tu. haruslah pergi bersama incik tunang. balik dari bank dia nak pinjam kereta. agaknya mungkin bawak pergi car wash kot. sebab selalunya bab penjagaan kereta or kebersihan aku tak pernah amik tahu. teruknyaa kan hehe.

pukul 6ptg dia hantar kereta. aku pulak OT sampai malam. suruh dia balik dulu. berapa minit lepas dia msg tu suruh tgk barang dalam kereta. aku pon ok laaa. dah nak balik nanti baru boleh tengok sebab bz kerja.

aku keluar opis pukul 8malam. dah gelap kann. masuk kereta bukak lampu tengok ada note kat stereng. note tu berbunyi "sayang, jgn lupa cek barang sebelah seat kat bawah ye.." apakah?

aku pun tertonggek laa carik barang dia cakap tu. rupanya ada benda lahh. suprise ok. tetiba pulak. aku tunggu sampai rumah baru bukak. ni lah benda yang aku dapat.


hahaha aku memang terkejut ok. sebab aku baru plan dapat gaji bulan ni memang aku nak beli henpon baru sebab henpon sony ericson c902 tu dah hancoq asyik jatuh je kerjanya. tsk terharu. terima kasih la incik tunang sebab tak membazirkan duit saya tapi anda membazirkan duit anda untuk saya. oh terima kasihhhh hehehe.


walaupon henpon ni tak secanggih blackberry takpe saya tak kisah. kalau pakai henpon mahai2 pon saya tak reti nak jaga elok2. oh comei la henpon ni. janji dapat bercakap ngan sms sudahhhh. kamera dia je tak besh gila. sony ericson gak besh!. opss orang bagi banyak songeh pulak :P

saya sangat hargai lah. tq so much dear!

5 comments:

ANET said...

yay dpt hp baru! bestnye bila kadang2 dpt hadiah yg surprise ni kan?

~~Miss iLa~~ said...

bestnye!!!;)

nolie said...

suka sgt dpt surprise..bestnye :)

choclairissa @ intan said...

wah..cantiknye white hp...sukenye dapat suprise~

lind said...

@anet @ila @nolie @ intan:- benda suprise ni buat kita tersengih ni hehe