Monday, August 1, 2011

Puasa dengan Herbalife - Part 1

esok kita dah start puasa. Selamat berpuasa pada semua!

ada apa dengan herbalife?

sebenarnya aku dah consume herbalife pada tarikh 30 mei 2011. maknanya baru 2 bulan.  sebelum ni berat aku 59 kg. sekarang lepas 2 bulan berat dah jadi 55.5kg. dalam tempoh 2 bulan ni memang turun naik je berat aku. sebab aku ni kuat makan dan tak cukup disiplin! hehe.

jauh lagi perjalanan nak capai 50kg. so bulan puasa ni aku nak lebih disiplin. sebenarnya herbalife sangat mudah. cuma gantikan 2 kali waktu makan kita pada shake herbalife. katakanlah sehari 3 kali makan. so boleh pilih 2 breakfast dan dinner ganti kepada shake herbalife. waktu lunch boleh makan nasik macam biasa. teamix jugak sangat penting untuk cepat bakar lemak.


orang yang nak berdiet tak boleh give up. teruskan usaha. lagik satu pls jangan jadi macam aku dulu hari2 nak timbang berat. bila tengok jarum tak gerak mula lah sedihhh haha gila ok. seminggu sekali or 2 minggu ok la nak timbang tengok perubahan.

lagik satu nak bagitau. herbalife bukan produk diet tapi sebenarnya produk kesihatan yang penuh nutrisi. sesiapa pon boleh consume. tentang testimoni memang banyak tapi tanak cerita pasal tu pon lagi.

bulan puasa ni aku kena tukar cara pengambilan.


seberang pertanyaan tentang produk herbalife boleh tanya. aku boleh bagi harga special. opsss! ni dah kategori mengiklan nih hahaha. email me lindosh[at]gmail.com