Saturday, October 8, 2011

Cheese Tart yang sedap kat Penang

baru2 ni ada order cheese tart for my friend yang nak bertunang. saja order lebih sebab tak pernah rasa cheese tart Kak Anne. baru masuk kereta bau sudah naik. hati tak tenteram lalu aku NGAP terus cheese tart comel tu. ya ampunn sedap kemainn. macam makan cheese cake secret recipe tapi diganti dengan biskut kulit tu. dalam kereta je aku dah makan lebih 10 biji. sedappppnya!



warna warni. ada blueberry, ada oren, ada kiwi, ada strawberry. paling best makan masa tengah sejuk baru keluar dari peti ais. eh teringat sampai sekarang. rasa macam nak order lagi tapi untuk makan2 sendiri je lah. kasi satu balang pon boleh habis makan sorang hihi.

so orang Penang yang cari cheese tart yang comel dan sedap boleh try dengan Liplickin. mmg recommended.

 facebook liplickin - Liplickin Cupcakes

bukan cheese tart saja. Cupcakes pon ada. Wedding cake pon ada. cadangnya kawin nanti nak order kat kak anne je. nak buat hantaran ke pon bolehhh.

4 comments:

Q said...

Awww..baru tahu...boleh ler order buat topup hantaran yang tak cukup!!hhihihi

lind said...

yeahh. kak anne ni dekat area kepala batas ja beb!

Zana Adieyza said...

nmpk sedap.. yummy!

Alain said...

You may try out this site too. The cheese tart is great. http://www.lovingdessert.com/tarts/40-cheese-tart.html