Wednesday, December 7, 2011

dah jadi Puan!


.
Banyak onak dan duri aku tempuhi sepanjang tempoh 13 bulan bergelar tunangan, cabaran ketika membuat persiapan kahwin, kekalutan last minute menjelang majlis heheh, dugaan dan kesabaran emosi ketika hari bahagia itu tsk tsk tsk..

Walaupun begitu, Alhamdulillah. sudah 2 minggu 5 hari aku bergelar isteri yang sah dengan sekali lafaz oleh suami tersayang. eceecece jiwang pulak.


p/s: nak review pasal gambar tak boleh lagi selagi belum dapat full pics dari OP. tapi ada lah beberapa keping je OP upload kat FB. tak puas tengok ok.


Klik -->> Official Photographer   Facebook: Nazri Ahmad

6 comments:

UyaRayza said...

cantikkkkk ;)..congratez dear

~ NANA ~ said...

sweetnye! congrats :)

puan azie said...

linda cantekkkkk

Q said...

haruslah Op upload skit2..hang dah habis byr belum??hahahha CANTIK kombinasi kaler!!:D

lind said...

Tq Semua. sy x cantik. gambar je cantik ekeke

q: full payment seminggu sebelum majlis woo haha

Cik Nasha said...

tahniahhh... :)