Tuesday, May 10, 2011

Macarons yang super chomel!

aku geram tengok macarons. bukan sebab sedap tapi sebab comel :P

tapi macam besh je kalau buat doorgift?


 



sumber: Lildaisy

sumber: Azlita Aziz



semua sumber dari org-org kita. boleh lah terjah tengok. bila congak2 kalau macarons ni buat doorgift boleh tahan mahal jugak.ada bajet lebih semua boleh jalan. eh buat candy buffet pon ok gak kan. tapi kena ada tukang jaga lah. semut-semut a.k.a kanak2 riang mesti suka hurung punya. sekejap saja licin hehe

alahai tapi kau sungguh comel lah macarons. aku tahu leceh pembikinan macarons ni. nak belajar buat macarons tapi rasa kesabaran tak cukup tinggi. lemah mental nanti :P

5 comments:

Firdani said...

mmg comel glerrr..xpnah lg rse macarons ni..sdap x?ok je klu wt doorgift..mst org yg dpt tsnyum riang..hehe

~ NANA ~ said...

alahai comelnye...tp macaroon ni sgt manis kn? sakit tekak i mkn...hihi

~aina~ said...

mmg comel yg amat macaroons ni.. tp tekak i tak leh terima hehehe.. manih bebenor.. :P

Honey Soft Ice Cream said...

apa kata try ice cream kami. selain ice cream, kami jugak ada sediakan chocolate fountain utk mkn beradab. sila layari www.soft-ice-cream.blogspot.com
pernikahan pasti nampak gah. selain mbuat para tetamu tersenyum. ianya lain dr yg lain,

klik www.soft-ice-cream.blogspot.com

Anna said...

kalau nak try door gift cupcake dari kitorang pun boleh..i.Ha, satu lagi, kami ada buat contest http://cakebyanna.blogspot.com/2011/06/my-best-cake-moments-contest.html , pemenang nanti kami akan taja kek kahwin dua -tiga tingkat free..Warna, tema anda boleh pilih..senang je nak masuk, cuma upload gambar dan dptkn byk like je,..khas utk org utara ni