Friday, July 8, 2011

jom honeymoon kat Suria Cherating Beach Resort diskaun 56%

tajuk honeymoon nampak sangat gedik kann eheh.

Groupon ngan MilkAdeal selalu buat orang pompuan macam kita terkebil2 mata n terleleh ayaq liuq tau. ada saja offer yang depa buat.

yang TERbaca tadi utk hari ada diskaun 56% untuk stay di Suria Cherating Beach Resort 2D1N dengan harga rm120 sahaja free breakfast. kalau beli 2 groupon rm240 lah kan? dapat lah 3D2N.

redemption period dari 10 Julai 2011 hingga 10 Januari 2012. lama lagik tu. yang nak kawin hujung tahun ni ke nak rancang honeymoon dekat2 je boleh la kan pergi cherating.


offer nya disini yaa.. jangan lupa register.

p/s: to Q.. kalo ada offer spa kat penang nanti boleh jgn lupa bagitau. kot2 terlepas. boleh pi sekali kan hehe

4 comments:

Q said...

tau takper..hihihi nanti kita tengok k spa ka salon ka..buffet pon ok...ahahah tengah tengok2 lah nie!kita p ramai@:)

Dhya said...

g ramai2.....
cik Q belanja jom...hihihihi...
^_^

lind said...

ayat cik Q belanja tu mmg besh haha

♥ Kasut Pink ♥ said...

Bagus jgk ni, mn tau lps majlis bertandang boleh ke sini. kena risik2 inchik tunang dulu..